En vision.

Start 2003/04:

Hurtigt opstod den vision, at både Karens Hus og have, med et praktisk afsæt i økologi og biodiversitet, kunne tjene som et enestående samlingssted, med funktion som økologisk udstillings og inspirationshus med have. (Foto: Marijke Zwaan haveplan fra 2004).

Havens funktion og fremtræden:

"Samarbejdspartnerne bag projektet har i fællesskab udviklet ideen, om etableringen af et oplevelses- og fredfyldt mødested for bydelens borgere, hvor man i praksis kan fremvise og demonstrere økologiske fremgangsmåder og metoder i størrelsesforholdet 1 : 1, hvoraf væsentlige dele heraf skal kunne anvendes direkte af bydelens borgere i deres egen hverdag". (Citat fra: Rapport vedr. projekt ”Karens Hus og Have").

I dag:

Vor vision er, at stedet, Karens Hus og have med et praktisk afsæt i økologi og biodiversitet, kan tjene som et samlingssted, med gensidig inspiration, fælles læring og vidensformidling. Vort mål er at afprøve og demonstrere principper som arbejder mest muligt sammen med naturen i dyrkningen inspireret af ”permakultur” og at kunne fremvise eksempler på brugen af genbrugs materialer.

Marijke Zwaan haveplan fra 2004

Marijke Zwaan haveplan fra 2004