Under medlems nyt finder DU/I meddelser fra bestyrelsen, fra webmaster og i undermenuen referatet fra sidste generalforsamling.

Nyt fra foreningen!

Maj 2022.

Skadesservice er påbegyndt arbejdet med nedrivning/sanering i og udenfor huset.

Vedr. taget: Der har været besigtigelse af skaderne på taget, og skaderne er så omfattende, at hele taget skal udskiftes. Dato for dette er her maj, ikke fastsat. Se film her!

Renoveringsplan af gulvene i Karens Hus december 2021.

Køkken, trapperum, repos og det lille toilet: 3.- 8. december.

Torsdag d. 2. december: køkken, trapperum, repos og det lille toilet på 1. sal skal være ryddet.

Fredag d. 3. december: gammelt vinyl afrenses og gulvene fuldspartles.

Lørdag og søndag d. 4. - 5. december: gulvene tørrer.

Mandag - onsdag d. 6. - 8. december: nyt vinyl lægges på og spartles. Vinylen kan betrædes forsigtigt med helt rene sko eller strømpesokker.

Bryggers, toilet, skolestuen og værksted: 17. - 24. december.

Fredag d. 17. december: bryggers, toilet, skolestue og værksted skal være ryddet.

Mandag d. 20. december: gammelt vinyl afrenses og gulvene fuld spartles.

Tirsdag og onsdag d. 21. og 22. december: gulvene tørrer.

Torsdag og fredag d. 23. og 24. december: nyt vinyl lægges på og spartles. Vinylen kan betrædes forsigtigt med helt rene sko og strømpesokker.

Hilsen bestyrelsen

Nyt fra webmaster

Oplever DU at linkene på websiden ikke fungerer, f.eks. i browseren Firefox, så prøv en anden. Brug disse browsere i stedet for: Google Chrome, Microsoft Edge.

Hilsen webmaster Eva T Andersen