Mandag 11.10. kl. 19 - "21". Foredrag: "GIFTIGE PLANTER TIL HVERDAG OG FEST".

Det er jo udbredt i disse år, at vi udvider vores repertoire af urter til at spise – Per Mølgaard har skrevet den bedste bog på dansk om emnet i samarbejde med giftlinjen på Bispebjerg Hospital. Her får du en indføring i emnet af forfatteren, som også medbringer bogen til salg.

NB. STED: Præstelængen 7, kælderen. Gratis adgang, gerne tilmelding til 26538091.

(Aftenen er støttet af Bispebjerg Lokaludvalg.)

Lørdag 2.10. Kig ind, når du kan!

KL. 13-16. IDE-HØSTMARKED i Karens Hus, Bispebjerg Bakke 8 om noget enhver af os kan gøre for en bæredygtig hverdag. Gratis adgang for alle.

Få dig en god snak med de dygtige Marie Daugård og Bryan Traum om ideer og de store linjer i det nære. Du kan også købe ind til aftensmaden hos Københavns Fødevarerfællesskab.

Hør om Grøn Hverdag og Agendaforening Nordvest. Lær at lave dit eget velduftende urtesalt v. Bodil, og se kreative genbrugskreationer ved Åge.

(Arrangement støttet af Bispebjerg Lokaludvalg).

Aktivitetes info: Vild Visions Måned, september 2021.

Sted: Karens Hus, Bispebjerg Bakke 8, 2400 Kbh.NV

Organisation: Agendaforening Nordvest og foreningen Grøn Hverdag

Tilmelding: Offentlig adgang uden tilmelding

Navn på aktivitet:

En fortælling om at udvikle et fælles bynatur-præget mødestedsted ud fra en vision og hvordan det er lykkedes at fortsætte dette i snart 20 år.

Agendaforening Nordvest opdyrker haven omkring Karens Hus med start i 2003/04. Der opstod visionen, at både hus og have, med et praktisk afsæt i økologi og biodiversitet, kunne tjene som et enestående samlingssted.

Hovedindhold ud over kort beskrivelse af vision og af hvor vi er nu:

1. Se natur-elementer i haven og dens nære omgivelser i Lersøparken.

2. Inspiration og ideudveksling til parcelhushaver og kolonihaver.

3. Inspiration og ideudveksling til at dyrke sin naturinteresse og få naturoplevelser på meget begrænset plads. F.eks. altan.

Målgruppen for aktivitet:

Voksne og børn i følge med voksne

Dato:

Søndag 5.9. 13-16 Fredag 10.9. 15-18 Fredag 24.9 15-18 Søndag 26.9 13-16

Mød Agendaforeningen og vores samarbejdspartner foreningen Grøn Hverdag til en snak om biodiversitet nu og i fremtiden og meget mere.

Ansvarlige for aktivitet:

Formand Tom Jørgensen. Næstformand Jørgen Martinus Hansen.