Sagte, men sikkert viser efterårets farver sig rundt omkring os

Agendaforeningen er en miljøforening for borgere med tilknytning til Nordvest. Foreningens medlemmer er borgere med interesse for miljøet, biodiversitet og bæredygtighed. Vores mål er, at være et samlingssted, med gensidig inspiration, fælles læring og vidensformidling.

Om Agendaforeningen

☔ 🌸🌞🌱

🌼Nyt fra foreningen🌼

Om huset: Udbedringerne efter brandskaderne har ligget stille hen over sommeren, vi afventer i øjeblikket at skadeservice genoptager arbejdet indenfor. Brand 2021, info her.

Kig forbi i vores åbningstid om fredagen, også selv om I ikke er medlem af foreningen, vi er i haven uanset om vejret er til  ☀ ☁  ☂

Nye Blogindlæg: 1.Lidt om naturen.   2.Hækken og biodiversitet.

Dyr i have og skov.

Dagpåfugleøje

Copyright Agendaforening Nordvest! Kopiering/download af tekstmateriale og foto fra websiden, er ikke tilladt uden kildeanvisning og godkendelse fra Agendaforening Nordvest. Vedr. brug af materiale fra siden, ret venligst henvendelse til webmaster.